Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πληροφορίες για το Rocket Pass του Rocket League

*
Η Psyonix δημοσίευσε πληροφορίες σχετικά με το επερχόμενο “Rocket Pass” για το Rocket League. Αυτό θα είναι διαθέσιμο για όλες τις πλατφόρμες, θα κοστίζει $9,99 και όλα τα αντικείμενα θα μπορούν να ανταλλαχθούν. Το Rocket Pass δεν πρόκειται να αντικαταστήσει το υπάρχον σύστημα προόδου και οι παίκτες δεν είναι απαραίτητο να το αγοράσουν για να αποκτήσουν περιεχόμενο για το event που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη. Όσοι πληρώσουν για την αγορά του Rocket Pass θα έχουν πρόσβαση σε νέα σασί αυτοκινήτων, player banners και premium titles and keys. Επιπλέον θα αποκτήσουν και XP multiplier για όσο διαρκεί το Pass αλλά και XP awards που θα τους βοηθήσουν να εξελιχθούν ταχύτερα. Τέλος, το Rocket Pass δεν θα προσφέρει gameplay challenges και το καθένα θα απαιτεί περίπου 100 ώρες για την ολοκλήρωσή του. Περισσότερες πληροφορίες, στην επίσημη ιστοσελίδα του Rocket League.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*